Blat de pizza

07 aprilie 2010

Ingrediente pentru 750 g:
280 ml apa calduta
2 linguri de ulei de masline
4 g sare
6 g zahar
450 g faina alba
5 g drojdie uscata

Preparare:
Se pun toate ingredientele in masina de paine si se selectioneaza programul pentru aluat de pizza (framantat si dospit, 1h 30min).


Cand s-a terminat, se scoate aluatul, se intinde si se pune in tava tapetata cu faina. Se unge cu pasta de tomate si se adauga umplutura dorita.


 Se coace 30 minute la 185ºC in cuptorul preincalzit.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

4 comentarios:

Zam Fir Pop

Ce faci: umbli cu blaturi? Ca fotbaliştii?

vero

buna ziua
este pentru prima data cand va citesc si este si prima reteta pe care o fac de aici
este un aluat foarte,foarte bun de pizza,azi am facut 2 pizza si maine voi face iar ca le-a placut foarte mult

Unknown

F bun aluatul. Deja fac a 3-a oara. Din 1 1/2 ingrediente iminiasa 2 pizza mari si le pot framanta la masina mica.

Unknown

Cel mai bun blat de pizza, îl folosesc de ani, mulțumesc pt reteta.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer