Costita la cuptor cu cartofi

14 februarie 2009
Ingrediente:
1 kg costita porc
8 cartofi potriviti
5-6 dinti de usturoi
sare, piper, patrunjel
1 lingura de margarina

100 ml ulei
coniac

Preparare:
Se spala cartofii, se taie pe jumatate, se sareaza si se asaza intr-o tava (nu se curata de coaja). Se stropesc cu ulei si se acopera cu hartie de aluminiu.
Costita se taie bucati si se condimenteaza. Separat, intr-un vas se amesteca uleiul cu patrunjel si cu usturoiul pisat (se poate amesteca cu mixerul) si se unge carnea cu
acest amestec. Se asaza intr-o tava unsa cu margarina.

Se pune la cuptor, impreuna cu tava de cartofi. Se lasa o ora si jumatate la 185ºC. Cu 10 minute inainte de a se scoate, se stropeste carnea cu coniac si se descopera tava cu cartofi.

Se poate servi cu salata de varza.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer